Acasa » Stiri » Lamborghini Aventador cu patru locuri, in drum spre Geneva

Lamborghini Aventador cu patru locuri, in drum spre Geneva

Postat in 17 octombrie 2012
/

Salonul Auto de la Paris e inca in plina desfasurare (apropo, mai sunt patru zile pana cand se inchide), insa lumea a inceput deja sa vorbeasca despre ceea ce vom vedea la Geneva.

Iar lungul sir de zvonuri are un start promitator: Lamborghini pregateste o versiune cu patru locuri a lui Aventador, cunoscuta sub apelativul Aventador GT.

Stim la ce te gandesti: nu era mai simplu sa prezinte o versiune de serie a lui Estoque? Just, insa nu e mai putin adevarat ca Estoque are un aer destul de conventional. Coupe de lux cu patru usi, cu motor fata si tractiune integrala – cam de cate ori ai auzit definitia asta in ultima vreme? Cu siguranta, nu o data, iar Lamborghini exact asta nu e: clasic, anticipant, supus trendurilor.

Nu, Lamborghini trebuie sa-ti indoaie mintea de fiecare data si, la Geneva, te va obliga sa procesezi un Aventador cu ampatament alungit si interior cu patru locuri. Mai exact, un bolid cu usite “suicide� si doua scaune ocazionale, pozitinate la o palma de monstruosul V12.

Designul exterior va suferi si el cateva modificari, astfel incat sa devina mai pacifist decat al supercar-ului cu doua locuri; in schimb, este de asteptat ca performantele sa fie similare cu cele afisate de Aventador. Il mai vrei pe Estoque?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *