Acasa » Stiri » MINI Superleggera Vision

MINI Superleggera Vision

Postat in 26 mai 2014
/
Comments are off for this post

MINI-Superleggera-Vision-2

Cu ocazia renumitului Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2014, care a avut loc in perioada 23-25 Mai, Mini a prezentat un concept realizat cu ajutorul Touring Superleggera,o companie de design si productie auto, care exista inca din 1926.

 

Rezultatul colaborarii se numeste MINI Superleggera Vision si este un roadster veritabil, care imbina liniile clasice cu tehnologia de ultima ora.

MINI-Superleggera-Vision-1

Caroseria este construita manual din aluminiu, pentru a respecta traditia carosierului italian, si ofera o silueta demna de un roadster clasic, mai degraba decat cea a unui hatch-back decupat.

MINI-Superleggera-Vision-3

Desi a fost produs de o companie din Italia, aceasta nu a negat traditia si originile britanice ale marcii Mini, astfel incat a inclus faimosul steag britanic, The Union Jack, in forma lampilor stop si a manerelor montate pe interiorul portierelor.

MINI-Superleggera-Vision-10

Bordul este minimalist si este construit din aluminiu, in timp ce intregul interior este capitonat cu diferite tipuri de piele

Si a apelat si la aripioara centrala, un detaliu des intalnit in anii ’50 si ’60 la modelele de curse britanice.

MINI-Superleggera-Vision-7

Nu stim nimic despre motorizare sau pret, mai ales ca este vorba despre un concept, dar suntem siguri ca, daca vor exista doritori, se vor putea construi cateva unitati.

MINI-Superleggera-Vision-5

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed