Acasa » Stiri » Chevrolet va lansa 13 modele noi in 2013

Chevrolet va lansa 13 modele noi in 2013

Postat in 17 octombrie 2012
/
Comments are off for this post

13 in 13 – nu e titlul unei incantatii aducatoare de ghinion, ci sloganul cu care oamenii de la Chevrolet vor sa ne impresioneze in 2013.

Pe scurt, marca populara a grupului GM va lansa 13 modele noi anul viitor, printre care si o noua generatie a legendarului Corvette.

De inceput, vor incepe totusi cu o noua linie de camionete si SUV-uri full-size, pe care le vor asambla in proaspat modernizatele uzine din Texas, Michigan si Indiana. Pick-up-ul Silverado, uriasele tot-teren-uri Tahoe si Suburban, dar si noul Escalade vor alcatui armada de giganti al lui The General, care vor incheia parada inceputa de noile Equinox si Traverse.

In sectorul limuzinelor, capul de afis va fi detinut de Impala si Chevrolet SS, ultimul o reincarnare a minunatului Pontiac G8 (Holden Commodore, pentru puristi). Totusi, nu trebuie uitata modernizarea lui Cruze, care, in sfarsit, va oferi un diesel si pe piata americana.

Pe lista yankeilor se mai afla o versiune RS a lui Sonic (Aveo in Europa) si un Spark electric, insa nici ele, nici modelele anterior mentionate n-au cum sa-i fure spectacolul noului Corvette, despre care se spune ca va fi mai compact, mai puternic, mai agil si mai rapid decat generatia actuala. Nici n-am fi conceput altfel…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed