Acasa » Stiri » Urmeaza la Geneva: Honda Civic Wagon Concept si NSX

Urmeaza la Geneva: Honda Civic Wagon Concept si NSX

Postat in 6 februarie 2013
/
Comments are off for this post


Honda tocmai ne-a trimis un comunicat de presa prin care anunta atractiile standului sau de la Salonul Auto de la Geneva 2013.

Primul anuntat este Honda Civic Wagon Concept, care ne va face o idee despre cel de-al treilea model ce va purta numele Civic.

Privit din lateral nu am putut sa trecem cu vederea asemanarea cu Lancia Delta, dar cu elementele de edge design tipice marcii japoneze.
Honda NSX este in continuare un concept car, iar echipele de ingineri si designeri inca lucreaza intens la versiunea finala ce va intra in productie.
La Geneva vom fi martorii unor schimbari ce vor viza interiorul si cateva detalii exterioare ale viitorului supercar nipon.
Alaturi de aceste doua modele, Honda va prezenta si noul CR-V echipat cu cel mai nou motor al case, un diesel cu cilindreea de 1,6 litri ce beneficiaza de tehnologia Honda Earth Dreams ce promite sa devina un etalon in ceea ce priveste economicitatea si emisiile poluante.

Acest motor va trasnmite momentul doar puntii fata pentru un consum de combustibil redus, ajutat fiind si de masa sa proprie, care este cea mai mica in clasa sa.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed