Acasa » Stiri » Porsche Cayenne de la TopCar

Porsche Cayenne de la TopCar

Postat in 17 mai 2010
/
Comments are off for this post

Piata auto din Rusia se poate masura la orice ora cu cea din Orientul Apropiat in privinta puterii de absorbtie a modelelor de lux, insa, spre deosebire de “terenul de joaca� al seicilor, cel al oligarhilor pare ceva mai evoluat.

O dovada evidenta in acest sens este prezenta tunerilor de top, care nu se feresc sa modifice genul de masini de care, pana mai ieri, numai nemtii se atingeau. Printre ei se afla si TopCar, autorul impresionantului Cayenne din imagini.

Compania din Moscova propune, de fapt, trei modalitati diferite de personalizare a SUV-ului din Zuffenhausen, dintre care doua au titulatura de “editie limitata�. Respectivele programe au fost botezate “Advantage 2� si “Vantage GTR 2�, iar, daca ne intrebati pe noi, clientii ar trebui sa ia foarte in serios ideea de “limitata�: vor exista doar 50 de exemplare Cayenne “stantate� cu unul dintre cele doua nume.

Cine nu “prinde� totusi unul, n-are de ce sa fie trist: in afara “faceliftului� obligatoriu (stiti poezia – praguri evazate, lumini cu tehnologie LED, prize de aer hulpave, bosaje obeze, roti ultralate etc), oricare dintre cele trei versiuni Cayenne TopCar include in pret si un kit de motor, in urma caruia modelul turbo ajunge la 750 CP.

Apropo de pret: rusii nu au mentionat pana acum nici un “scor�, fie el si estimativ. Iar daca te intrebi de ce, probabil ca nu ti-l poti permite.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed