Acasa » Stiri » BMW M3 de la Emotion Wheels

BMW M3 de la Emotion Wheels

Postat in 3 iunie 2010
/
Comments are off for this post

Cei 420 CP ai V8-ului biturbo instalat sub capota lui BMW M3 sunt mai mult decat suficienti pentru a scoate masina din randurile coupe-urilor obisnuite si a aseza-o undeva la granita dintre sport si supersport.

Ei bine, aceasta este o situatie total de neacceptat pentru cei de la Emotion Wheels, care nu s-au lasat pana nu au transformat-o intr-o bestie de care ti-e teama sa te mai apropii.

Deocamdata nu va putem spune cat de tare alearga, fiindca masina nu a fost inca testata in acest sens; totusi, un lucru e cert: va fi mult mai rapida decat un M3 “stock�. Si asta pentru ca baietii de la Emotions Wheels au inlocuit agregatul de patru litri cilindree cu cel biturbo de 4,4 litri, ales de BMW pentru a echipa perechea X5 M/X6 M.

In mod normal, acesta ar fi fost momentul in care am fi comentat prezenta celor 555 CP si… ceea ce pot face ei in conditiile in care masa pe care o au de miscat este cu vreo 700 kg mai mica; nu putem face insa asta, deoarece respectivul V8 nu mai dezvolta 555 CP. In urma modificarilor, propulsorul V8 a ajuns la 707 cai, o putere sensibil mai mare decat a oricarui Lamborghini, Ferrari sau Porsche.

Asteapta-te la ce e mai rau. Pentru concurenti.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed