Acasa » Stiri » Audi S5 Sportback de la Senner Tuning

Audi S5 Sportback de la Senner Tuning

Postat in 19 iunie 2010
/
Comments are off for this post

Un design zvelt si plin de vino-ncoa, un interior dinamic, perfect asamblat, precum si un motor V6 turbo capabil de 333 CP si 440 Nm – Audi S5 Sportback le ofera pe toate acestea si, adaugand practicitatea celor patru usi, e greu sa-ti mai doresti altceva.

E greu, dar nu imposibil, iar daca tii neaparat sa gasesti ceea ce nu credeai ca exista, baietii de la Senner Tuning sunt gata oricand sa-ti devina calauze.

In final, vei da cu ochii de masina din imagini – un Audi S5 Sportback care, fie vorba intre noi, nu arata foarte diferit fata de unul de serie. Fii insa mai atent la detalii si vei descoperi nu numai un set nou de jante (cu diametrul de 20 de inch), ci si o garda la sol mai mica (cu pana la 40 mm, te ajutam noi), consecinta directa a instalarii unor arcuri mai scurte.

Tunerul german nu s-a dezlantuit nici macar in habitaclu, linia de design originala fiind alterata doar printr-o serie de insertii din fibra de carbon (vizibile in jurul instrumentarului de bord). “Mult zgomot pentru nimic�, nu-i asa? Nu, evident: roteste cheia in contact si 375 CP se vor trezi la viata, acompaniati de un cuplu maxim de 495 Nm.

Senner Tuning nu a facut inca publice datele cu privire la acceleratiile si viteza maxima a masinii, insa a tinut sa ne informeze ca fiecare S5 Sportback modificat de el se va lipsi de limitatorul de viteza. Pazea…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed