Acasa » Stiri » Rolls Royce Ghost de la Mansory

Rolls Royce Ghost de la Mansory

Postat in 14 iulie 2010
/
Comments are off for this post

Mansory este genul de tuner care nu da doi bani pe ideea de tabu si, fie vorba intre noi, bine face. In definitiv, daca ar fi ascultat pe scortosii care invata lumea despre chestii sacre, azi nu am mai fi avut ocazia sa aplaudam masini precum Conquistador sau Linea Vincero.

OK – in ceea ce-l priveste pe Rolls Royce Ghost, germanii au mers pana la ridicol cu ocazia primei tentative de personalizare; acum insa, a venit vremea revansei.

Adio, deci, combinatie tampita de auriu si albastru: albul imaculat care acopera acum caroseria, jantele de 22 de inch si multimea de add-on-uri aerodinamice il ajuta pe noul White Ghost Limited sa diminueze media de varsta a clientilor Rolls Royce cu vreo 20 de ani. Iar asta, in lumea noastra, e un lucru bun.

De asemenea, interiorul poate sa-ti placa la nebunie sau sa-l urasti de moarte, insa trebuie sa recunosti ca melanjul din piele si lemn de bambus e impresionant pentru orice pasager de vita nobila si, important, destul de rar.

Cu anumite exceptii, Mansory nu este un adept al principiului “Performante fara frontiereâ€?; totusi, vorbim despre o gasca de nemti care… nu se pot abtine de la a fi nemti. In consecinta, uriasul agregat V12 de 6,6 litri a primit un program de management nou si o evacuare mai performanta, modificari ce-l ajuta sa dezvolte la 638 CP si 860 Nm (cu 68 CP si 80 Nm mai mult decat masina de serie).

Masina ajunge la 100 km/h in numai 4,5 secunde si se opreste din accelerat doar cand acul vitezometrului indica 290 km/h, insa nu te astepta sa vezi prea multe pe strazi. Motivul? Dincolo de pretul kit-ului – 119.800 de euro –, Mansory a luat decizia sa fabrice numai trei modele White Ghost.

Intr-adevar, o serie un pic cam limitata…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed