Acasa » Stiri » Maybach Exelero cu tehnica de Dodge Viper? De ce nu…

Maybach Exelero cu tehnica de Dodge Viper? De ce nu…

Postat in 31 mai 2010
/
Comments are off for this post

Cel putin in ceea ce ne priveste, lucrurile sunt extrem de clare: singurul “defect� pe care l-a avut vreodata Maybach Exelero a fost acela ca nu a fost produs niciodata. In serie, evident.

Monstruosul coupe, comandat de catre producatorul de pneuri Fulda, a ramas pana azi la statutul de produs unicat, in prezent odihnind in garajul lui Andre Jackson (printul african al diamantelor, suficient de bogat incat sa plateasca cele 8 milioane de $ cerute pe masina). Si totusi – daca esti fan Exelero, ai suficienti bani si nu te deranjeaza falsurile, o companie elvetiana are exact produsul de care ai nevoie…

Oferta misteriosului producator din Tara Cantoanelor este irezistibila: o replica fabricata manual a impunatorului coupe german, ce ascunde sub imensa capota un motor V10 de Dodge Viper cu o cilindree 8,3 litri si o putere de 800 cai.

Fiecare bolid costa in jur de 550.000 de euro si are o durata de fabricatie de circa patru luni, astfel incat poti sta linistit in privinta calitatii executiei; in plus, producatorul elvetian iti da libertatea sa-ti personalizezi masina dupa bunul plac.

Nu-i asa ca o vrei neagra si pe dinafara, si pe dinauntru?

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed