Acasa » Stiri » Maserati va lansa un model mai mic decat Quattroporte in 2015

Maserati va lansa un model mai mic decat Quattroporte in 2015

Postat in 14 iulie 2010
/
Comments are off for this post

Nu este pentru prima data cand auzi de asta, dar acum lucrurile sunt ceva mai clare: Tridentul isi va incerca, intr-adevar, norocul in segmentul rezervat limuzinelor de clasa mare, acolo unde activeaza tripleta BMW Serie 5/Mercedes E-Klasse/Audi A6.

Masina pe care o pregateste Maserati are la baza arhitectura viitorului Quattroporte, insa va fi, evident, ceva mai mica si va avea doua versiuni de echipare.

Prima dintre ele va fi propusa la un pret de aproximativ 55.000 de euro, in timp ce varianta de varf va fi cu aproximativ 10.000 de euro mai scumpa. Ambele vor fi echipate cu motoare V8, dar, daca cea “ieftina� va intra in concurenta directa cu BMW 550i ori Mercedes E 500, top-modelul se va “bate� direct cu Merc E63 AMG, BMW M5, Audi S6 si Jaguar XF-R.

“Baby Quattroporte� isi va consuma debutul undeva in 2015, insa, pana atunci, vom asista la lansarea fratelui sau mai mare. Programat pentru 2015, noul Quattroporte va fi ceva mai bine dimensionat decat masina de azi si – surpriza! – ceva mai ieftin (pretul de baza va fi diminuat cu circa 4.500 de euro, pana la un nivel de aproximativ 86.000 de euro).

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed