Acasa » Stiri » Porsche Panamera de la TechArt

Porsche Panamera de la TechArt

Postat in 29 iulie 2010
/
Comments are off for this post

Tunerul german a anuntat un nou kit disponibil pentru Porsche Panamera, ce aduce nu numai o serie de schimbari in plan stilistic, ci si unele de natura tehnica.

Ca de obicei, add-on-urile aerodinamice si jantele cu design specific vor scoate produsul TechArt dintr-o parcare plina de modele Panamera, insa adevaratul castig al celui care si-a lasat masina in atelierele din Leonberg va iesi la iveala in momentul actionarii pedalei de acceleratie.

Si asta pentru ca Porsche Panamera Turbo TechArt are sub capota 580 CP si 830 Nm, cu 80 CP si 130 Nm mai mult decat coupe-ul de serie; in consecinta, performantele sale sunt sensibil mai bune, proba clasica de acceleratie, de exemplu, fiind rezolvata in numai 3,8 secunde (cu 0,4 secunde mai repede decat un Panamera Turbo).

Doar 8,7 secunde mai tarziu, bolidul TechArt spulbera si pragul de 200 km/h, in drumul sau catre o viteza maxima de 315 km/h (superioara cu 12 km/h celei lui Panamera Turbo).

Deocamdata, nu-ti putem spune nimic despre pret, insa, daca te intereseaza kit-ul, trebuie sa stii ca el va fi disponibil incepand cu luna august.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed