Acasa » Stiri » Fabrica de zvonuri: Star Electric Cars France pregateste un Aston Martin de 7,5 milioane de euro

Fabrica de zvonuri: Star Electric Cars France pregateste un Aston Martin de 7,5 milioane de euro

Postat in 23 august 2010
/
Comments are off for this post

Noua ne-a luat cam un minut pana sa inchidem gura, asa ca o sa iti acordam acelasi ragaz. Gata? Bun, acum fii atent: urmeaza o poveste atat de greu de digerat, incat o sa vrei s-o votezi bancul anului.

Star Electric Cars France, divizia europeana a companiei americane Star Electric Cars U.S., are tot atatea legaturi cu industria auto de lux pe cate au membrii Zulu cu produsele Intel; cu toate acestea, micul producator de masini de golf electrice(?!?) vrea sa dea lovitura pe piata masinilor cu preturi stratosferice.

Pariul lor? Un hypercar Aston Martin cu motor V8 de 5,4 litri si 950 CP, pretuit la – sa rapaie tobele – 7,5 milioane de euro!

Momentan, nu ne imaginam vreun motiv pentru care cineva ar renunta la o vila de lux si 7-8 masini de calibrul lui Murcielago in favoarea unui pseudo-Aston Martin cu usi-foarfeca, dar, daca-ti vine vreunul, te rog sa ne anunti si pe noi.

Intre timp, francezii vor avea serios de muncit pentru a gasi clientii celor opt masini planificate a intra in productie. Pe care ar putea sa-i convinga aratandu-le masinile de golf asemanatoare unor Rolls-Royce-uri miniaturale. Mon Dieu…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed