Acasa » Stiri » BMW Serie 6 Concept: primele imagini

BMW Serie 6 Concept: primele imagini

Postat in 20 septembrie 2010
/
Comments are off for this post

Prototipurile viitorului BMW Serie 6 zburda de zor pe soselele si circuitele de viteza ale Europei, insa bavarezii nu sunt inca pregatiti sa ne faca cunostinta cu marele Grand Turism.

In schimb, ei vor prezenta la Paris un concept-car foarte asemanator produsului de serie, ale carei prime fotografii au fost deja lansate pe Internet.

Din punct de vedere estetic, masina este practic un prototip Gran Coupe fara portierele din spate, fluiditatea liniilor si posteriorul conventional lasand impresia unui design mai matur decat cel al modelului de azi. Dinamismul este discret evidentiat de catre calandrul generos dimensionat, evacuarea cu patru “guri de foc� si jantele de 20 de inch, in timp ce interiorul, decorat cu lemn si piele in doua nuante, este unul dintre cele mai rafinate vazute pana acum la un model BMW.

Compania din Munchen nu a dezvaluit ce motor se ascunde sub capota lui Serie 6 Concept, insa majoritatea specialistilor dau ca sigura prezenta V8-ului de 4,4 litri, 400 CP si 609 Nm. Sincer, nici nu ne dorim altceva…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed