Acasa » Stiri » SSC Aero TT: detalii noi

SSC Aero TT: detalii noi

Postat in 11 octombrie 2010
/
Comments are off for this post

0-100 intr-o clipire de ochi si o viteza maxima de (stai bine pe scaun?) 443 km/h – acestea sunt principalele obiective ale team-ului care se ocupa de constructia noului hypercar Shelby Supercars, al carui debut digital a avut loc la finalul acestei veri.

Superbul “trasor� desenat de Jason Castriota are tot ce-i trebuie pentru a face tandari recordul de viteza al lui Bugatti Veyron Super Sport, caruia trebuie sa-i multumim pentru faptul ca este un… excelent aruncator de manusi.

Ca si prima data, SSC Aero TT o va ridica si o va umple cu potcoave de cai – 1.350 de cabaline, mai exact, “inhamate� la o “caruta� din fibra de carbon la fel de usoara ca buzunarele unui cersetor albanez. Cele opt pistoane ale uzinei twin-turbo cu rol de staul pot invarti arborele cotit de 9.000 de ori intr-un singur minut, asa ca nici aripioarele a la F-15, nici rotile din fibra de carbon nu au fost montate de forma.

Vom vedea cu totii cat de eficiente sunt in tentantiva de mentinere a masinii pe traiectorie, cel mai probabil intr-un viitor episod Top Gear. Clarkson, ai legatura…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed