Acasa » Stiri » E oficial: Hyundai Equus va avea un V8 la fel de puternic ca cele germane

E oficial: Hyundai Equus va avea un V8 la fel de puternic ca cele germane

Postat in 15 noiembrie 2010
/
Comments are off for this post

Nu stim inca ce pret va avea in Statele Unite un Hyundai Equus echipat cu noul V8 de cinci litri, insa un lucru e cert: daca va fi apropiat versiunii actuale, il vom declara limuzina anului aici, pe iCar.

In definitiv, cat de mult poti ignora un sedan de lux la fel de puternic ca un S500, dar mai ieftin decat un… S500 second-hand?

Momentan, nava-amiral a gamei Hyundai este echipata cu un V8 Tau de 4,6 litri, capabil de 385 CP; in scurt timp insa, el ii va lasa locul unui nou V8 de cinci litri, in stare de 429 CP. Ca sa-ti faci o idee despre progresul coreenilor din ultimii ani, iti reamintim ca noul V8 turbo Mercedes de 4,7 litri produce doar cu 6 CP mai mult, in timp ce V8-ul supraalimentat al lui BMW este inferior cu 21 CP.

OK, poate ca un motor puternic nu te transforma automat intr-un specialist in modele de lux, dar nici asiaticii n-au de gand sa-l puna mai presus de masina; dimpotriva, noul Tau va avea rolul ciresii pe tortul lui Equus (alaturi de transmisia cu opt rapoarte la care va fi cuplat), limuzina ce pare a fi evitat greseala numarul 1: transformarea intr-un un nou Phaeton.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed