Acasa » Stiri » Fabrica de zvonuri: Honda se gandeste, din nou, la urmasul lui NSX

Fabrica de zvonuri: Honda se gandeste, din nou, la urmasul lui NSX

Postat in 24 noiembrie 2010
/
Comments are off for this post

Nu da din maini a lehamite: de data aceasta, nu este vorba despre supercar-ul cu motor V10 pe care Honda la ucis in fasa acum doi ani, ci despre un proiect nou-nout, mult mai putin costisitor si mai usor de realizat.

Potrivit informatiilor furnizate de Motor Trend, succesorul lui NSX – daca va exista pana la urma unul – va fi construit pe platforma lui Accord si va fi animat de o propulsie hibrida, capabila de peste 400 CP.

Ai sperat la o gresela de tipar, dar nu este cazul: in tentativa de a reduce costurile la minimum, Honda ar putea implementa sistemul SH-AWD pe arhitectura modelului de clasa medie, astfel incat sa asistam la nasterea unei sportive cu tractiune integrala. Ulterior, niponii vor crea un loc pentru instalarea grupului motopropulsor hibrid, format dintr-un “benzinar� V6 de 3,5 litri, un motor electric si o cutie de viteze manuala.

Nu stim inca unde va trebui sa cautam propulsorul (in fata, in spate sau dedesubtul unui plexiglas montat in imediata vecinatate a plafonului), dar nu ne facem griji: in patru ani se pot schimba multe. Inclusiv anularea proiectului…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed