Acasa » Stiri » Mercedes Viano de la A.R.T.

Mercedes Viano de la A.R.T.

Postat in 3 decembrie 2010
/
Comments are off for this post

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa fii liderul propriei echipe de soc?

Daca raspunsul tau este „Da�, atunci arunca un ochi la viitoarea propunere a nemtilor de la A.R.T.: categoric, o vei gasi la fel de stralucitoare ca oricare din lanturile lui Mr. T.

In mod obisnuit, Mercedes Viano este un van la fel de plictisitor ca oricare altul dar, dupa metamorfoza din atelierele tunerului german, va intra in Top 10-ul tuturor taticilor carora anii de burlacie le provoaca nostalgii. Deocamdata trebuie sa ne multumim cu niste schite, din care se poate observa faptul ca designerii au gandit un bodykit destul de indraznet si un tuning de suspensie serios, finalizat cu un set de roti ultralate (vor fi oferite, la alegere, jante de 18 sau 19 inch diametru).

Viano A.R.T. isi va primi oaspetii intr-o atmosfera luxoasa, habtiaclul urmand a-si schimba complet aspectul gratie decorului din lemn, piele si fibra de carbon; totusi, nu te lasa pacalit: cel mai bun scaun ramane tot cel din spatele volanului. Si asta pentru ca A.R.T. va face in asa fel incat Viano nu doar sa para mai rapid, ci chiar sa fie mai rapid decat masina din care deriva.

Spre exemplu, versiunea echipata cu motor diesel V6 de trei litri va produce 268 CP si 530 Nm, cu 47 CP si 90 Nm mai mult decat un Viano CDI 3.0 obisnuit; intre timp, top-modelul cu agregat V6 de 3,5 litri pe benzina va trimite catre roti 327 CP si 405 Nm, cu 72 CP si 65 Nm peste ceea ce propune Mercedes.

Compania din Nurnberg nu a comunicat informatiile referitoare la acceleratii, reprize si viteze maxime, insa ceva ne spune ca vei ajunge la destinatie mai repede decat ti-ai propus. Si mai mandru de tine, evident.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed