Acasa » Stiri » Jaguar ar putea intra in hora fabricantilor de SUV-uri

Jaguar ar putea intra in hora fabricantilor de SUV-uri

Postat in 13 decembrie 2010
/
Comments are off for this post

Pana acum, Jaguar a stat departe de segmentul off-roader-elor “soft� – in defintiv, acolo activa partenerul Land Rover –, dar lucrurile s-ar putea schimba in viitorul apropiat.

Potrivit celor de la Autocar, marca britanica se gandeste serios la lansarea primului ei SUV/crossover, ce ar maximiza interesul clientilor vizavi de produsele uzinei din Coventry.

“Avem nevoie de un crossover si, totodata, trebuie sa incetam a mai fi o companie specializata in limuzine�, a declarat Adrian Hallmark, omul care se ocupa de imaginea firmei la nivel global. Totodata, el a punctat si importanta tractiunii integrale in gama actuala de sedanuri, stiut fiind faptul ca asemenea masini sunt din ce in ce mai intens solicitate.

Asadar, vestea buna e ca Jaguar pregateste o adevarata armada de modele 4×4 (si un break, daca-l punem la socoteala si pe XF combi); vestea rea e ca insularii – in baza relatiei pe care o au cu Land Rover si a input-ului de know-how pe care, foarte probabil, il vor primi de la acesta – ar putea ajunge sa canibalizeze vanzarile specialistului in modele tot-teren. Si asta tocmai cand “Landieâ€? isi facea un nume pe piata SUV-urilor de fite.

Nicicand n-am urat mai tare zicala cu fratele si branza…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed