Acasa » Stiri » Important la Detroit: Honda ne pregateste de sosirea noului Civic

Important la Detroit: Honda ne pregateste de sosirea noului Civic

Postat in 11 ianuarie 2011
/
Comments are off for this post

Hai sa ne intelegem din capul locului: ambele concepte prezentate de Honda la Detroit – pe numele lor Civic Si Coupe, respectiv Civic Sedan – arata bine. Ba nu: arata atat de bine, incat, daca o sa ne trezim vreodata in postura de a cumpara una, nu o sa stim ce sa alegem.

Cu toate astea, ceva ne spune ca, inainte de a lua hotararea finala, vom scapa un ultim oftat in amintirea actualului model.

Cele doua sunt minunate, cu plafoanele lor curbate, spatele scurt, rotile cu jante de marimea ventilatoarelor industriale si fetele cu mina de Autobot, insa ceva lipseste… Ah, da – elementul surpriza. Prezenta generatie, de la care ne vom lua adio in curand, ne-a transformat in clonele lui Wolfie cand si-a aratat prima data formele (stii tu – aplauze frenetice, fluieraturi de admiratie, ochii cat cepele si mandibula la pamant).

Normal, avand in vedere ca era la fel de straina planetei asteia ca locuitorii de pe Nibiru. Cea viitoare insa, daca va semana cu masinile din imagini, va scoate maximum un “Mda, misto…�. Si asta pentru ca 1) deja ne-am obisnuit cu liniile extraterestre si 2) nici macar nu mai e atat de extratestra ca Civic a VIII-a.

Bineinteles, asta nu inseamna ca viitoarea compacta Honda nu va prezenta interes; dimpotriva, se vor bate pe ea, mai ales daca deja anuntatele versiuni hibride vor fi talonate de un VTEC ca la carte. Adica al naibii de nervos si pus pe tocat logo-uri RS si GTI…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed