Acasa » Stiri » Chrysler 200 Convertible: primele imagini

Chrysler 200 Convertible: primele imagini

Postat in 15 ianuarie 2011
/
Comments are off for this post

Dupa ce a rezolvat problema inlocuirii lui Sebring – e adevarat, cu un model 200 ceva mai atragator, dar aproape identic din punct de vedere tehnic –, Chrysler a finalizat si actiunea de pensionare a lui Sebring Cabrio.

Oficial, evenimentul de predare a stafetei va avea loc la Salonul Auto de la Chicago, insa americanii nu s-au ferit sa prezinte, inca de pe acum, cateva fotografii ale noii decapotabile.

Masina se numeste, simplu, 200 Convertible si a fost creata in urma unui proces similar cu cel care a dat nastere lui 200 Sedan: platforma lui Sebring Cabrio a fost pastrata, iar caroseria cu design invechit a lasat locul uneia cu un aspect mult mai ingrijit, in ton cu tenditele estetice actuale. Aproape totul este nou la exteriorul lui 200 Convertible, incepand cu farurile asimetrice ori calandrul in forma de trapez inversat si terminand cu lampile stop cu tehnologie LED; totusi, cateva lucruri s-au pastrat de la inaintasul sau, precum optiunea de a opta pentru un acoperis retractabil din panza sau pentru unul din metal (in stil coupe-cabrio).

La randul sau, interiorul a suferit o schimbare completa, menita sa aduca un (mult dorit) plus de eleganta si rafinament. Volanul, consola centrala, cotierele si plasticele bordului sunt mult mai familiare ideii de premium decat cele de dinaintea lor, astfel incat nimeni nu se va mai simti jignit atunci cand va analiza raportul calitate/pret.

Cat despre paleta de motorizari, nimic nou sub soare comparativ cu 200 Sedan: modelul de baza va fi animat de un agregat de 2,4 litri de 175 CP si 255 Nm, in timp ce versiunea de top se va mandri cu V6-le Pentastar de 3,6 litri, capabil de 287 CP si 353 Nm. Nici ca ne-am fi dorit altceva. Daca am fi fost americani…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed