Acasa » Stiri » Lamborghini il va produce pe Estoque!

Lamborghini il va produce pe Estoque!

Postat in 20 ianuarie 2011
/
Comments are off for this post

Aceasta nu este o informatie mai oficiala decat cele rostite, in mod curent, de gura unui manager Audi, ceea ce inseamna ca poti fi 90% sigur de faptul ca Lamborghini va produce un coupe cu patru usi.

Daca se va numi Estoque sau nu, asta conteaza mai putin; important este faptul ca va avea la baza platforma tehnica a viitorului Audi A9 si o gama de motoare din care, probabil, nu va lipsi marele V12.

Cine este A9? Nici mai mult, nici mai putin decat un supercoupe cu patru usi, destinat sa devina noul rege al gamei Audi (da, va fi mai tare ca A8). La randul sau, va “sta� pe o arhitectura puternic inrudita cu cea a lui Porsche Panamera, astfel incat pedigree-ul de masina sport este ca si asigurat; de cealalta parte, ne asteptam ca Estoque sa se diferentieze de verii sai atat printr-un design socant (normal, doar e un Lamborghini), cat si printr-un temperament mai sangvin, tipic italian.

Oricum a-i lua-o, un lucru e cert: Aston Martin Rapide o sa se confrunte cu problema vietii lui. Si nu credem ca o sa poate trece peste ea.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed