Acasa » Stiri » Porsche Panamera 4S Exclusive Middle East Edition: doar pentru ochii beduinilor

Porsche Panamera 4S Exclusive Middle East Edition: doar pentru ochii beduinilor

Postat in 31 ianuarie 2011
/
Comments are off for this post

Are un nume kilometric si exact asta il va integra perfect intr-un mediu cultural unde oamenii se recomanda nu cu numele propriu, ci cu arborele genealogic; totusi, Panamera 4S Exclusive Middle East Edition este mai mult decat un coupe cu patru usi prea pompos botezat.

Creat pentru a trezi interesul miliardarilor desertului, el are un interior exclusivist, un motor V8 de 400 CP si, foarte important, o cifra de productie limitata la doar 66 de unitati.

Asadar, pe dinafara, 4S Exclusive Middle East Edition este doar un Panamera cu un set de roti “smechere�; din mapa de presa insa, afli ca e mai rara decat un McLaren F1. Si mai luxoasa, caci habitaclul este scufundat in piele fina de culoare rosie, ce se potriveste de minune cu suprafetele finisate in fibre de carbon. OK, poate ca nu este la fel de rapida precum supercar-ul britanic, insa nici ca ne plangem de cele 4.8 secunde necesare atingerii “sutei� ori de viteza maxima de 282 km/h; in plus, “Macca� avea un loc in minus si era a naibii de inconfortabila.

Concluzionand, motive pentru a achizitiona un Panamera 4S Exclusive Middle East Edition sunt suficiente; mai ramane sa le si accepte cineva…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed