Acasa » Stiri » Fiat 500 se apuca de gradinarit

Fiat 500 se apuca de gradinarit

Postat in 29 aprilie 2010
/
Comments are off for this post


Fiat a anuntat ca pregateste o noua versiune a modelului 500.

Aceasta versiune se va numi Giardiniera si va fi rivalul direct al lui Mini Clubman, in clasa automobilelor mici, dar pline de stil.

Motivul aparitiei lui Giardiniera este simplu: nu ai cum sa mergi cu prietenii in oras pentru ca spatiul de pe bancheta din spate este limitat.

In plus portbagajul nu iti permite sa pui altceva in el decat cumparaturile facute in graba in vreun supermarket. Sa nu spun aici ca daca ai nevoie sa pleci cu bebelusul la drum, va trebui sa alegi intre carucior si geamantanul cu bagaje, pentru ca nu ai loc pentru amandoua in portbagaj.

Noul model va avea ampatamentul marit, lucru care va permite anularea dezavantajelor enumerate mai sus si va determina aparitia altor avantaje, cum ar fi o bancheta adevarata pentru pasagerii din spate, nu doar un motiv de a face glume sadice cu prietenii care nimeresc sa stea in spate.

Pentru a putea oferi o masina de calitate la un pret rezonabil, Fiat a pastrat solutia de acces la interior cu doua usi care se deschid normal, solutia cu usi tip “suicide doors� fiind considerata prea costisitoare pentru ca ar fi implicat costuri de productie prea mari.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed