Acasa » Stiri » Alfa Romeo 4C GTA, pregatita pentru productie

Alfa Romeo 4C GTA, pregatita pentru productie

Postat in 5 februarie 2011
/
Comments are off for this post

Povestea lui Alfa Romeo 4C GTA este una destul de incalcita, singura certitudine din momentul de fata fiind faptul ca ea ne va onora cu prezenta la Salonul Auto de la Geneva.

Oh, si sa nu uitam – va fi doar un concept-car. Ei bine, exact aceasta situatie s-ar putea schimba in 2012, an in care, spun zvonistii, vom putea conduce si cumpara o versiune de serie a misteriosului prototip.

Aceleasi surse neoficiale vorbesc despre o structura constructiva extrem de interesanta, cu o caroserie musculoasa din aluminiu si fibre din carbon imbracand un schelet de… KTM X-Bow! Masina va cantari vreo 850 kg, de unde rezulta ca motorul turbo de 1,8 litri, desi in stare de numai 250 CP, va pune in carca fiecarui armasar doar 3,5 kg.

Se mai susoteste despre o cifra de productie limitata la 25.000 de unitati si despre un pret de baza de aproximativ 40.000 de euro, insa noua nu ne mai trebuie si alte argumente: oricat de incalcita ar fi povestea lui 4C GTA, important este sa aiba un final asteptat. Si fericit.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed