Acasa » Stiri » Fabrica de zvonuri: BMW va lansa 13 modele cu tractiune fata pana in 2016

Fabrica de zvonuri: BMW va lansa 13 modele cu tractiune fata pana in 2016

Postat in 7 februarie 2011
/
Comments are off for this post

Nu cu mult timp in urma, pronuntarea sintagmei “BMW cu tractiune fata� era echivalenta cu o injuratura in biserica; azi, un asemenea proiect tinde sa devina la fel de banal ca un preot corupt.

Da vina pe ecologisti, politica de downsizing sau pe cine/ce doresti tu – important este ca BMW, zice-se, pregateste o mica armada de modele FWD, al carei ultim reprezentant va vedea lumina zilei in 2016.

Lansarea a 13 modele cu tractiune fata (fie ele coupe-uri, mini-SUV-uri/crossover-e ori hatch-uri subcompacte) ar insemna, nici mai mult, nici mai putin decat egalarea celor cu, ehem, tractiune pe “puntea corecta�. Sau, ma rog, pe acolo. Tine minte insa – pentru ca asta sa se intample (sau nu), depinde, in mare masura, de succesul ori insuccesul primilor “venetici�.

Asa ca, daca adori sigla alb-albastra si tot ceea ce reprezinta ea, strange semnaturi pe petionline.com si agita-te impotriva aparitiei lui Serie 1 GT (primul din noua specie). In caz ca planul nu are succes, iti mai ramane de facut un singur lucru: roaga-te ca macar o parte din viitoarele BMW-uri cu tractiune fata sa poarte embleme MINI…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed