Acasa » Stiri » Suzuki Swift S-Concept: parfum de Swift Sport

Suzuki Swift S-Concept: parfum de Swift Sport

Postat in 14 februarie 2011
/
Comments are off for this post

Daca trebuie sa-mi amintesc de un supermini rapid si ieftin care mi-a placut mult, acela este Suzuki Swift Sport. 125 CP, 1.100 kg si o agilitate rar intalnita la acest nivel de pret l-au transformat intr-una dintre cele mai dezirabile masinute de pe piata. Pentru mine, cel putin.

Acum insa, el a disparut din oferta de vehicule noi, pentru ca o noua generatie Swift i-a luat locul; ei bine, ingrata situatie nu va avea viata lunga: la Geneva, japonezii vor prezenta un concept al carui cuvant de ordine este dinamismul.

Numele sau este S-Concept si ii puteti admira partea frontala in fotografia tip teaser de mai sus. Pare a avea tot ce-I trebui – un calandru agresiv in forma de trapez inversat, un bumper cu doua aerisiri imense si un set de bosaje obeze –, insa vestea cea mare abia acum vine: potrivit ultimelor zvonuri, versiunea de serie a prototipului va avea ascunde un motor turbo VW de 1,4 litri, capabil de 180 CP. Si o cutie de viteze cu sapte trepte si dublu ambreiaj. Si… gata, m-am convins: trebuie sa las trecutul si sa privesc spre viitor…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed