Acasa » Stiri » BMW X6 de la Lumma

BMW X6 de la Lumma

Postat in 14 februarie 2011
/
Comments are off for this post

Lumma a fost unul dintre primii tuneri care au oferit un kit tehnico-estetic pentru BMW X6 M, insa a uitat ceva. Mai bine zis, pe cineva: clientii versiunilor X6 obisnuite.

Numaidecat, nemtii s-au grabit sa-si indrepte “greseala�, oferind programul de personalizare mai sus amintit si pentru SAV-urile bavareze ceva mai, ehem, domestice.

Asadar, la intoarcerea din Germania, vei avea de povestit, intr-o prima faza, despre exterior: vopseaua bicolora, jantele de 22 de inch, difuzorul aerodinamic posterior si capota musculoasa vor reprezenta principalii piloni ai discutiei. Apoi iti vei lua cheile si vei dezvalui unul dintre cele mai reusite interioare de pe piata: finisarea in doua culori si pielea cu cusaturi in forma de romb arata la fel de bine ca cea dinauntrul oricarui Rolls sau Bentley.

Pentru epilog, apasa butonul de start al motorului: desi timpanele vor percepe un murmur de diesel, acesta nu este un diesel oarecare. 340 CP si 670 Nm dezvolta agregatul biturbo cu sase cilindri in linie, cu 54 CP si 90 Nm mai mult decat versiunea de serie. Hai, acuma calc-o…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed