Acasa » Stiri » Infiniti Etherea Concept: primele imagini

Infiniti Etherea Concept: primele imagini

Postat in 15 februarie 2011
/
Comments are off for this post

Cu fix o saptamana in urma, iti povesteam despre intentia lui Infiniti de a intra in hora compactelor premium; ei bine, azi iti punem la dispozitie primele imagini cu solul viitorului model entry-level, al carui nume este, destul de bizar, Etherea.

Nu stim inca de ce l-au botezat asa, insa un lucru e cert: in ciuda amestecului de stiluri si caroserii, prototipul are un “je ne sais quoi� caruia nu prea poti sa i te opui. Din profil un coupe cu patru usi suprainaltat (daca-ti inspira o incrucisare intre o Mazda RX-8 si o Mazda CX-7, sa stii ca nu esti singurul), iar din fata un… var al lui Syd, Etherea sfideaza mai toate canoanele segmentului din care (va) face parte, semn ca niponii nu au de gand sa se bata cu arme conventionale.

OK, acum nu te apuca sa visezi la o compacta identica cu masina din imagini, caci, deocamdata, nimeni nu este pregatit pentru asa ceva. In schimb, gandeste-te la faptul ca insusi Shiro Nakamura, vicepresedintele departamentului de design Infiniti (si, totodata, boss-ul echipei care l-a creat pe Etherea), a lasat sa se inteleaga ca esenta mix-ului de coupe, sedan, hatch si crossover va fi pastrata.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed