Acasa » Stiri » Range Rover de la Amari Design

Range Rover de la Amari Design

Postat in 18 februarie 2011
/
Comments are off for this post

Fotbalisti cu venituri mai mari decat datorii, fiti atenti la asta: un Range Rover Sport, care e suficient de “down� si “sick� incat sa scoata lumea din Bamboo si sa o adune-n parcare, tocmai si-a facut aparitia in peisajul industriei auto.

Nu este produs de serie, asa ca nu trebuie sa va temeti ca de-alde Wayne si Cristiano au deja unul; in schimb, este cat se poate de britanic si asta inseamna ca veti avea locurile asigurate pe autostrada coolness-ului.

OK, daca vei intreba pe oricine care nu-si castiga painea din batutul mingii ce parere are despre lucrarea lui Amari Design, s-ar putea sa nu auzi chestii tocmai magulitoare. Gen ca trebuie fii mai disperat dupa atentie decat Bianca Dragusanu si “bombele� lui Tanase la un loc pentru a visa la un SUV ca asta. Trimite-l la plimbare: cand blocul motor musteste de cai putere – agregatul V8 dezvolta 620 CP, cu 110 CP mai mult decat propulsorul standard –, lumea trebuie sa stie ca nu vrei pe nimeni in cale.

Si-apoi, ce avertizare mai corecta poti gasi decat un bodykit tipator, care sa trambiteze ca, desi e echipata ca pentru o cursa din DTM, masina ta are agilitatea unui rinocer?

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed