Acasa » Stiri » Preview Geneva 2011: Asa arata noul VW Golf Cabriolet

Preview Geneva 2011: Asa arata noul VW Golf Cabriolet

Postat in 25 februarie 2011
/
Comments are off for this post

Nu te speria, Volkswagen nu are de gand – sau, cel putin, asta am inteles noi – sa-l traga pe Eos pe linie moarta: noul Golf Cabrio, itit in aceste prime fotografii oficiale, va rula (cel putin o vreme) alaturi de coupe-cabrioletul dezvoltat pe arhitectura lui Golf V.

Ceea ce e bine, pentru ca sunt multi indivizi care se aprind la vederea unei textile date jos cu incetinitorul…

Inainte sa devina o stire cu iz pornografic, sa mai spunem ca noul Golf decapitat va imprumuta aproape tot in materie de design si tehnica de la fratele acoperit, mai putin posteriorul (ce prezinta mici schimbari in zona capacului de la portbagaj si barei de protectie), parbrizul (sensibil mai inclinat) si linia plafonului (cand e ridicat, e mai jos decat cel al versiunii hatchback).

Cea mai ieftina masina, pretuita la 23.625 de euro in Germania, va avea sub capota un biet motor de 105 CP, insa, daca mai ai rabdare pana cresti, poti opta pentru top-modelul cu propulsor turbo de 210 CP (eventual, dotat si cu excelenta transmisie DSG).

PS: plafonul se poate deschide/inchide si in mers, dar doar pana la viteze de maximum 30 km/h. Altfel, imprudenta ta si ruperea norilor te-ar putea obliga sa conduci o cada pana acasa…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed