In definitiv, de ce sa nu ne placa: in masina stai ca in acvariu (plafonul este din sticla panoramica), ceea ce inseamna ca poti fi vazut de toti fara sa te bata vantul; in plus, zonele de alb, negru si gri se impletesc armonios pe suprafata micului prototip, iar de 18 inch, desi mai elaborate decat un ou Faberge, atrag atentia asupra profilului. Unde vedete sunt cele doua usi cu balamale duble (la deschidere, acestea pivoteaza in exteriorul caroseriei impreuna cu… pragurile).
A, si sa nu uitam de portbagajul inteligent, ce poate fi deschis fie precum cel al unui hatchback clasic, fie ca un sertar de birou (caz in care MINI Rocketman se transforma intr-un soi de pick-up, al carui habitaclu poate acomoda pana la patru pasageri).
Am mai fi spus cate ceva despre sistemul de infotainment 3D, conectivitatea la Internet si unitatea de control centrala (ce poate fi scoasa din masina si conectata la un computer obisnuit pentru a stabili traseul calatoriei, playlist-ul cu melodii favorite si numerele de telefon importante); din pacate, avem o problema: tocmai am realizat ca nu o sa conducem niciodata masina asta. Poate nepotii nostri, daca vor trece peste numele usor stupid…