Acasa » Stiri » Infiniti M de la… un dealer german

Infiniti M de la… un dealer german

Postat in 1 martie 2011
/
Comments are off for this post

In Germania, nici macar dealerii nu se pot abtine de la modificarea masinilor. Iar cand spunem modificare, nu ne referim la doua-trei brizz-brizz-uri montate de ochii lumii, ci la un program de personalizare in toata regula.

Infiniti Zentrum, un dealer din Hamburg al marcii japoneze, propune un model M30d a la “Fast & Furious�, numai bun de anihilat concurenta germana.

Fiind vorba despre un kit dedicat unui model premium, el nu este ieftin deloc, iar o simpla expunere a costului fiecarei etape de customizare devine elocvent in privinta necesitatii unui cont bancar consistent. Optimizarea managementului motorului, de exemplu, costa 1.250 de euro, suma care aduce un plus de 45 CP si 60 Nm (asadar, avem de-a face cu un total de 280 CP si 610 Nm).

Apoi este designul exterior, amplificat de clantele “speciale� (600 de euro), etrierii rosii cu inscriptia “Infiniti� (1.200 de euro), kit-ul de suspensie H&R (1.495 de euro), calandrul negru (550 de euro), plafonul cu folie neagra (400 de euro) si, “la crème de la crème�, setul de roti cu jante Schmidt Revolution de 22 de inch (pretuit la 6.800 de euro).

In total vreo 12.300 de euro, adica banii pe care, altfel, i-ai fi spart intr-un an prin cluburi de fite. Nu-i asa ca ti-am deschis mintea?

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed