Acasa » Stiri » Chevrolet Malibu, la doi pasi – si cateva poze – de marele debut

Chevrolet Malibu, la doi pasi – si cateva poze – de marele debut

Postat in 31 martie 2011
/
Comments are off for this post

Daca nu te-ai prins inca, General Motors face azi cam ceea ce a facut America in anii ’40: renaste din propria-i cenusa si porneste contraofensiva. De data aceasta, toata lumea e vizata, iar daca vrei dovezi ca yankeii nu se joaca, uita-te la ultimele premiere: Cruze, Volt, Aveo si Spark – toate modele globale.

Si, pentru ca unde-s multi puterea creste, gasca se pregateste de sosirea unui nou membru: noul Malibu.

Previzionata in acest teaser oficial, noua masina de clasa medie Chevrolet va fi dezvaluita oficial in cadrul Salonului Auto de la Shanghai, eveniment ce va avea loc la data de 19 aprilie.

Interesant este ca nici macar nu va trebui sa fii acolo pentru a asista la indepartarea prelatei: americanii vor transmite momentul pe pagina lor de Facebook, precum si printr-un live-streaming disponibil pe iPad si iPhone.

De ce atatea valuri? Simplu: Malibu este in acest moment cel mai bine vandut autoturism Chevrolet din Statele Unite (circa 200.000 de unitati anual), iar brand-ul numarul unu al grupului GM vrea sa-l transforme intr-unul dintre cele mai bine vandute din lume.

Pentru asta, il va face disponibil in aproape 100 de tari de pe intreg mapamondul, unde va sosi cu o tehnica moderna si o gama de echipari competitiva; totusi, de fabricat, il vor fabrica in China si in doua uzine din Statele Unite.

Mai multe informatii vom avea in cateva saptamani, asa ca ramaneti pe frecventele iCar.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed