Acasa » Stiri » Fabrica de zvonuri: Audi Quattro Concept intra in productie

Fabrica de zvonuri: Audi Quattro Concept intra in productie

Postat in 4 aprilie 2011
/
Comments are off for this post

Asta trebuie sa fie cea mai buna veste din ultimele zile: Audi Quattro Concept, minunatul remake al masinii din care a derivat monstrul de Grupa B, va ajunge produs de serie.

OK, deocamdata este doar un zvon, eliberat pe undele Internetului prin bunavointa celor de la Autocar; pe de alta parte, ar fi o decizie atat de normala, incat nu ne-ar mira daca am auzi-o, in cateva zile, chiar din gura oficialilor germani.

Potrivit colegilor britanici, chiar in aceste clipe board-ul Audi evalueaza situatia lui Quattro, pentru a hotari care ii este soarta; noi trebuie sa citim insa printre randuri, si sa intelegem ca aceasta este o simpla formalitate (teorie sustinuta inclusiv de catre insulari).

Coupe-ul sculptat parca dintr-un monolit de metal ne va delecta cu prezenta pe sosele intr-un viitor foarte apropiat (se spune, undeva in 2013). Iar atunci cand se va intampla, poate vom vedea si de ce este in stare.

1.300 kg, motor turbo de 2,5 litri, 408 CP si 480 Nm, 0-100 km/h in 3,7 secunde – ar trebui sa fie una din acele zile perfecte…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed