Acasa » Stiri » Lexus LF-Gh: primele poze teaser

Lexus LF-Gh: primele poze teaser

Postat in 6 aprilie 2011
/
Comments are off for this post

Cine mai vroia dovezi ca Lexus nu-si gaseste locul pe batranul nostru continent – si nici prea multi cumparatori, daca tot imi dau cu parerea – poate observa faptul ca japonezii au ales sa lanseze conceptul LF-Gh (care ar trebui sa prefigureze viitorul GS) la Salonul Auto de la New York.

Adica un eveniment de importanta locala, unde se prezinta, de obicei, modele ce tintesc doar piata nord-americana.

In SUA anului 2010, Lexus a fost cel mai cautat brand auto de lux, cu 229.329 de unitati vandute, urmat de BMW cu 220.113 de unitati si de Mercedes-Benz cu 216.448 unitati.

In Europa, insa, nu a stat asa de bine, cele 17,859 de unitati comercializate anul trecut reprezentand dovada clara ca interesul europenilor pentru marca de lux japoneza este la fel de mare precum cel pentru excursiile catre Centrala Nucleara Fukishima Daiichi.

Specialistii in marketing de la Lexus pretind ca noul concept are un design “stilat si hotarat”; totusi, din ce putem observa in pozele tip-teser, avem de notat o grila a radiatorului masiva, tehnologia LED pentru faruri si lampile stop si… o serie de linii care, per ansamblu, furnizeaza un rezultat oarecum eclectic.

In fine, nu uitati – LF-Gh(Lexus Future Grand Touring Hybrid) va fi dezvaluit in toata splendoarea sa pe 19 aprilie. La ei acolo. In New York.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed