Acasa » Stiri » Urmasul lui Ferrari 599 GTB va avea peste 700 CP

Urmasul lui Ferrari 599 GTB va avea peste 700 CP

Postat in 11 aprilie 2011
/
Comments are off for this post

Daca ti s-a parut ca derby-ul dintre Ferrari 599 GTB si Lamborghini Murcielago a fost unul frumos, ia-ti o punga de floricele si un pahar mare de bere pentru ca urmeaza unul si mai tare.

Producatorul din Maranello pregateste chiar in aceste momente un succesor al supercar-ului cu motor central-fata, ce promite sa-i faca multe zile fripte lui Lamborghini Aventador.

Potrivit ultimelor informatii “scurse� din birourile Ferrari, noul bolid va fi animat de o versiune mai puternica a motorului V12 instalat sub capota lui FF, ce va trimite spre rotile posterioare minimum 700 CP.

Facem o simpla comparatie si reiese ca bolidul “Calutului Cabrat� va fi cel putin la fel de puternic ca “rechinul� din Sant’Agata Bolognese; deci, ar trebui sa-i tina piept la orice provocare. In mod interesant, stuctura masinii va fi, in continuare, din aluminiu – o sfidare adusa conglomeratului din fibra de carbon ce formeaza corpul lui Aventador.

Pe de alta parte, inginerii lui Ferrari sunt convinsi ca metalul usor inca nu si-a spus ultimul cuvant, astfel ca inlocuitorul lui 599 GTB ar putea fi mult mai usor decat actualul top-model. Sa-nceapa pariurile…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed