Acasa » Stiri » Noul Dodge Viper: primele imagini

Noul Dodge Viper: primele imagini

Postat in 15 aprilie 2011
/
Comments are off for this post

Nu, nu facem misto de tine. Masina din poza este chiar noul Dodge Viper, testat de zor intr-o zona racoroasa.

De aratat, arata ca vechiul model pentru ca… l-au deghizat in vechiul model; cat despre potential si tehnologie, o s-o spunem pe limba lor: it will blow your mind…

In primul rand, tehnicienii au dezvoltat masina tragand cu ochiul la Mercedes SLS AMG – asadar, s-ar putea sa fie mai “tare� decat ar trebui (a se citi “s-ar putea sa-l deranjeze pe Ferrari�).

In al doilea rand, va arata suficient de bine incat sa-ti vina sa te duci cu poza ei in baie (Ralph Gilles, CEO-ul Dodge, a spus cu ceva vreme in urma ca “seamana cu o femeie goala pe plaja�).

Iar in al treilea si cel mai important rand, sub interminabila capota si imediat in fata cabinei cu plafon bombat, va fi montata o versiune modernizata a giganticului V10 de 8,4 litri.

Potrivit ultimelor zvonuri, FIAT – pardon, Dodge – il va dota cu tehnologia MultiAir si alte delicatese high-tech, astfel incat uzina cu 10 cilindri sa depaseasca usor 600 CP si 750 Nm.

Daca ai inceput deja sa salivezi, pregateste-te pentru un adevarat chin: pana la lansarea oficiala a noului Viper mai e cel putin un an…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed