Acasa » Stiri » Citroen Metropolis: avem primele imagini!

Citroen Metropolis: avem primele imagini!

Postat in 3 mai 2010
/
Comments are off for this post

Un Citroen de luxe? Mais oui, iar francezii s-au asigurat deja ca va fi foarte bine primit: masina va fi prezentata la Salonul Auto de la Beijing, in fata unui public care adora tot ce este mare si scump.

Totusi, parerea noastra este ca nu trebuiau sa joace atat de intens “la siguranta�: la cat de bine arata, Metropolis poate reseta orice sistem de valori, oriunde-n lume.

Daca ti se pare ca ai mai vazut undeva limbajul acesta de design, atunci afla ca simturile nu te inseala: el a mai fost folosit in cazul supercar-ului GTbyCitroen, proiect dezvoltat de Citroen impreuna cu producatorul de jocuri video Polyphony Digital. De data aceasta insa, liniile au fost domolite astfel incat sa dea nastere unei caroserii de o frumusete rapitoare, exceptionalul melanj de eleganta si inedit facandu-ne sa ne intrebam daca, nu cumva, mogulii din secolul XXI se lasa prea usor “vrajiti� de “jucarelele� limuzinelor germane.

In asteptarea unor imagini din habitaclu, incheiem cu o inevitabila informatie de natura tehnica: masina este animata de catre un sistem de propulsie hibrid, capabil de 460 CP.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed