Acasa » Stiri » Porsche 911 turbo de la TechArt

Porsche 911 turbo de la TechArt

Postat in 5 mai 2010
/
Comments are off for this post

Pana mai ieri, nu eram lamuriti de ce Porsche se tot chinuie sa actualizeze, la intervale regulate, look-ul lui 911 – in defintiv, in 47 de ani, designul nu s-a schimbat prea mult –, insa iata ca acum avem un posibil raspuns: tunerii. Care sunt nevoiti sa astepte ceva nou la orizont pentru a demonstra cat de mult au progresat in arta realizarii unor masini ridicol de rapide.

Si, pentru ca era nevoie de un exemplu care sa ne justifice teoria, iata la ce au muncit baietii lui TechArt in ultima vreme.

Cand o sa-l vezi pe strada, iti va da impresia ca e doar un Porsche 911 Turbo cu un set de jante “smechere�; pune-te insa cu el intre doua semafoare si, chiar de vei avea in maini un volan de Lamborghini, e foarte posibil sa induri umilinta vietii tale.

Vezi tu, chiar si in cea mai blanda dintre forme, un 911 Turbo facelift preparat de TechArt inghesuie 570 CP sub meschina capota posterioara, adica exact cat sa-i permita masinii atingerea a 100 km/h in 3,2 secunde (viteza maxima – 324 km/h).

Daca ai ghinionul sa dai peste un model similar, dar echipat cu pachetul TA 097/T2 (de unde naiba or scoate denumirile astea?), atunci totul se va termina cat ai zice “Porsche�: cu 620 CP si 820 Nm la dispozitie, vedeta lui TechArt ajunge la 100 km/h in doar 2,9 secunde.

Daca este nevoie, va mai consuma 3,5 secunde din viata stapanului sau pentru a atinge 200 km/h, inainte ca demonstratia de forta sa se termine cu o inregistrare a vitezometrului “intepenitâ€? la 333 km/h. Stai cu ochii pe youtube…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed