Acasa » Stiri » Sosesc Buick LaCrosse si Enclave in Europa?

Sosesc Buick LaCrosse si Enclave in Europa?

Postat in 3 iunie 2011
/
Comments are off for this post

Daca este sa dam crezare unei stiri recent difuzate pe undele Internetului, da – General Motors are de gand sa introduca in Europa doua clone ale celor mai mari modele Buick.

Suna dificil, dar este vorba despre viitoarele generatii LaCrosse si Enclave, care ar putea fi dezvoltate de la inceput astfel incat sa se poata integra in… viitoarea gama Opel.

Sa luam, de exemplu, cazul lui Enclave: la aproape 5,13 metri lungime si peste doi metri latime, actualul crossover construit pe platforma Lambda este sensibil mai mare decat un Audi Q7; ca atare, daca succesorul lui va fi la fel matahalos, va avea nevoie, pe langa motoarele pe benzina la care americanii se pricep atat de bine, si de niscaiva agregate diesel.

Evident respectivele “motorine� vor trebui sa impresioneze atat in privinta eficientei, cat si a performantelor; deci, trebuie sa ne asteptam cel putin la niste unitati V6. Sau, daca nu, la una-doua motorizari hibride cu “vana�. Vom vedea ce va fi, daca va fi.

De partea cealalta,Buick LaCrosse se va confrunta cu aceeasi problema, insa cazul lui este ceva mai simplu: la o adica, va avea la baza arhitectura tehnica a noilor Opel Insignia si SAAB 9-5. Plus ca, nu-i asa, sunt o groaza de fani Opel care abia asteapta reinvierea lui Omega…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed