Acasa » Stiri » Noul Shelby Mustang GT500 va avea peste 600 CP

Noul Shelby Mustang GT500 va avea peste 600 CP

Postat in 9 iunie 2011
/
Comments are off for this post

Actuala generatie Mustang se apropie cu pasi repezi de pensionare, insa acest eveniment nu va avea loc inaintea celui de prezentare a lui Shelby GT500 model 2013.

Care, in aceste momente, se afla in pline teste pe Nurburgring si care, potrivit surselor apropiate proiectului, va dezvolta in jur de 620 CP!

Ford stie prea bine ca, in primele luni ale lui 2012, in vitrinele dealerilor Chevrolet vor aparea primele modele Camaro ZL1 – practic, masina care va fi pentru gama pony-car-ului Chevy ceea ce este ZR1 pentru Corvette. Un duel de zile mari intre cele doua este iminent, insa Ford vrea sa-si asigure inca de pe-acum valorosul avantaj psihologic.

Si, daca ne intrebi pe noi, a cam reusit: desi nu stim inca ce putere va dezvolta motorul lui ZL1, este probabil ca ea sa nu fie atat de apropiata de cei 638 CP scosi de Corvette ZR1. Ori, daca gurile rele au dreptate, V8-ul de 5,8 litri al lui Shelby Mustang GT500 2013 va produce cu doar 18 CP mai putin decat marele “sase-doi� al monstruosului Corvette.

Ce va fi exact, vom vedea la anul; intre timp, ca sa te perpelim si mai tare, gandeste-te la asta: Chevrolet a dovedit de multe ori ca-i place sa rada la urma…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed