Acasa » Stiri » Mercedes-Benz prezinta: C 63 AMG Coupe Black Series

Mercedes-Benz prezinta: C 63 AMG Coupe Black Series

Postat in 24 iulie 2011
/
Comments are off for this post

Adica un fel de obuz de artilerie, la care s-au lipit 4 roti, doua scaune si un volan.

Altfel nu vad cum ar fi reusit Mercedes-Benz sa creeze proiectilul rosu din fotografiile de presa.

Comunicatul oficial prezinta noul C 63 AMG Coupe Black Series ca fiind cel mai rapid Clasa C din istorie. Va spunem noi de ce.

Cifrele care urmeaza sustin afirmatia de mai sus: motorul V8 AMG de 6,3 litri produce 517 CP ce sunt transmisi prin intermediul cutiei de viteze AMG Speedshift MCT cu 7 rapoarte la puntea spate dotata cu un diferential blocabil.

Momentul maxim atinge valoarea de 620 Nm, fiind suficient cat sa traga dupa el o casa. Cu 200 km/h!

Timpul de accelerare de la 0 la 100 km/h este estimat la 4,2 secunde, dar, date fiind cifrele de mai sus, credem aceasta afirmatie.

Al patrulea model al liniei AMG Black Series, Clasa C Coupe a primit un set de jante din aliaj usor cu diametrul de 19 inci, incaltate cu avelope 255/35 R 19 pentru putea fata si 285/30 R 19 pentru puntea motoare.

Pentru a frana bestia mecanica, inginerii AMG au dotat noul model cu sistemul propriu de franare ce poate primi si discuri ceramice, contra cost, precum si o suspensie sport.

La exterior. C 63 AMG Coupe Black Series a primit un spoiler cu prize generoase de aer, orificii pentru ventilarea franelor pe partile laterale, precum si un difuzor aerodinamic in partea din spate, care a crescut cu 42 mm in latime pentru a putea face loc noii punti spate.

Trebuie amintit ca toate componentele modificate pentru acest model sunt fabricate din fibra de carbon.

Interiorul a fost garnisit cu microfibra, botezata Dinamica, scaune sport si tot felul de embleme si logo-uri mai putin importante din punctul nostru de vedere, dar extrem de importante pentru cei care vor plati aproximativ 115.430 de euro(TVA inclusa) in Germania, incepand cu luna Ianuarie 2012.