Acasa » Stiri » Mercedes-Benz prezinta: C 63 AMG Coupe Black Series

Mercedes-Benz prezinta: C 63 AMG Coupe Black Series

Postat in 24 iulie 2011
/
Comments are off for this post

Adica un fel de obuz de artilerie, la care s-au lipit 4 roti, doua scaune si un volan.

Altfel nu vad cum ar fi reusit Mercedes-Benz sa creeze proiectilul rosu din fotografiile de presa.

Comunicatul oficial prezinta noul C 63 AMG Coupe Black Series ca fiind cel mai rapid Clasa C din istorie. Va spunem noi de ce.

Cifrele care urmeaza sustin afirmatia de mai sus: motorul V8 AMG de 6,3 litri produce 517 CP ce sunt transmisi prin intermediul cutiei de viteze AMG Speedshift MCT cu 7 rapoarte la puntea spate dotata cu un diferential blocabil.

Momentul maxim atinge valoarea de 620 Nm, fiind suficient cat sa traga dupa el o casa. Cu 200 km/h!

Timpul de accelerare de la 0 la 100 km/h este estimat la 4,2 secunde, dar, date fiind cifrele de mai sus, credem aceasta afirmatie.

Al patrulea model al liniei AMG Black Series, Clasa C Coupe a primit un set de jante din aliaj usor cu diametrul de 19 inci, incaltate cu avelope 255/35 R 19 pentru putea fata si 285/30 R 19 pentru puntea motoare.

Pentru a frana bestia mecanica, inginerii AMG au dotat noul model cu sistemul propriu de franare ce poate primi si discuri ceramice, contra cost, precum si o suspensie sport.

La exterior. C 63 AMG Coupe Black Series a primit un spoiler cu prize generoase de aer, orificii pentru ventilarea franelor pe partile laterale, precum si un difuzor aerodinamic in partea din spate, care a crescut cu 42 mm in latime pentru a putea face loc noii punti spate.

Trebuie amintit ca toate componentele modificate pentru acest model sunt fabricate din fibra de carbon.

Interiorul a fost garnisit cu microfibra, botezata Dinamica, scaune sport si tot felul de embleme si logo-uri mai putin importante din punctul nostru de vedere, dar extrem de importante pentru cei care vor plati aproximativ 115.430 de euro(TVA inclusa) in Germania, incepand cu luna Ianuarie 2012.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed