Acasa » Stiri » Pagani Huayara va intra, totusi, in S.U.A. in 2013

Pagani Huayara va intra, totusi, in S.U.A. in 2013

Postat in 11 august 2011
/
Comments are off for this post

Dupa ce ieri (10 August 2011) toata lumea ramasese masca dupa aflarea vesti conform careia Pagani nu poate omologa, deci implicit vinde, modelul Huayara in SUA, a venit si vestea cea buna.

In ciuda declaratiilor initiale, italienii au decis in extremis implementarea sistemului inteligent de protectie cu airbag frontal pentru ultima lor creatie.

Oficialii companiei Pagani au declarat pentru GTSpirit.com ca vor implementa sistemul de protectie cu airbag frontal, centuri de siguranta retractabile si coloana de directie deformabila, care sa corespunda celor mai noi standarde de protectie in caz de impact frontal.

De asemenea, au declarat ca aceste imbunatatiri vor fi implementate la timp pentru a putea incepe livrarile in SUA in primul semestru al anului 2013.

Pentru a face acest lucru, Pagani va cheltui 4 milioane de euro, cost ce se va reflecta in pretul final de vanzare al celor 15 unitati alocate pentru SUA, care nu sunt deloc ieftine.
La pretul initial de 1 milion de euro per bucata, se va adauga si suma de 267.000 de euro, care reprezinta costul de productie pentru montarea sistemului sus mentionat.

Adica ceva mai mult decat costa un Lamborghini Aventador… Cu tot cu airbaguri!

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed