Acasa » Stiri » Land Rover LRX va fi oferit si in versiune cu tractiune fata

Land Rover LRX va fi oferit si in versiune cu tractiune fata

Postat in 13 mai 2010
/
Comments are off for this post

Land Rover va lansa mult asteptatul LRX la Paris, in cadrul ultimului mare salon auto al anului; din pacate, evenimentul nu le va pica bine “purisitilor�: potrivit celor de la Autocar, masina va avea si versiune 2WD.

Este pentru prima data cand specialistul britanic in vehicule 4×4 propune un astfel de autoturism, “vinovataâ€? de aceasta situatie fiind cererea tot mai mare pentru SUV-urile cu tractiune fata.

“Pur si simplu, nu mai putem ignora cresterea segmentului rezervat SUV-urilor 2WD�, a declarat o sursa din interiorul companiei engleze, care a mai precizat faptul ca Land Rover inca nu s-a decis inca asupra unui nume final pentru proiectul LRX.

Indiferent care va fi acesta, este de asteptat ca micul tot-teren (sau, dupa caz, soft-roader) sa aduca un aport important la diminuarea emisiilor de dioxid de carbon, oferindu-i constructorului sau o sansa-n plus in vederea respectarii normelor poluante.

Autocar estimeaza ca un Land Rover LRX 2WD va produce, in medie, circa 130 g de CO2 per km, in timp ce fratele sau cu tractiune integrala va emana in atmosfera cu aproximativ 10 g de CO2 mai mult.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed