Acasa » Stiri » Salonul Auto de la Tokio: Honda AC-X

Salonul Auto de la Tokio: Honda AC-X

Postat in 11 noiembrie 2011
/
Comments are off for this post

Desi a prezentat si un model pentru navetisti, intitulat Honda Micro Commuter Concept, noua ne-a placut mai mult AC-X si , din acest motiv, scriem intai despre acest model.

Este vorba despre un sedan de clasa compacta, care este dotat cu cea mai noua tehnologie hibrid plug-in de care dispune Honda la ora actuala.

AC-X este prescurtarea pentru Advanced Cruiser-X si ne arata ca acest model ar fi automobilul pentru calatorii al unei familii care detine cel putin un Micro Commuter Concept in garaj.

Si pentru a fi siguri ca familia de calatori nu ramane in pana prostului dupa 5 km, japonezii au dotat AC-X cu un ansamblu compus dintr-un motor termic, pe benzina, de 1,6 litri care este cuplat la un motor electric.

Nu stim inca detalii despre ansamblul hibrid, dar am aflat ca autonomia lui AC-X este de peste 1000 km, cu un plin de benzina.
Nu-i rau deloc, nu-i asa?

Pentru a nu irosi pretiosul lichid, la propriu, din rezervor, inginerii de la Honda au definit doua moduri de functionare pentru AC-X: modul motor, care permite functionarea ambelor motoare, pentru a asigura performante dinamice maxime, si un mod automat care permite obtinerea celui mai eficient mod de deplasare.

Suntem siguri ca cine isi cumpara un astfel de model, nu vrea sa darame recordul de viteza pe sfertul de mila, astfel ca suntem la fel de siguri ca 99% dintre viitorii clienti vor opta pentru functionarea in modul automat .

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed