Acasa » Stiri » Smart For-Us vine la Detroit

Smart For-Us vine la Detroit

Postat in 7 decembrie 2011
/
Comments are off for this post

In ciuda numelui care pare sa spuna ca este un automobil pentru noi , noi credem ca numele sau ascunde mai multe.

De fapt, sa o spunem pe sleau, credem ca este vorba despre primul Smart proiectat din start (si) pentru piata auto de peste Marele Ocean.

Cine isi aduce aminte, nu poate sa nu ia in considerare numeroasele piedici pe care le-au intampinat micile buburuze germane in incercarea de a intra pe piata Statelor Unite ale Americii.

Intai au fost normele de siguranta, desi este solid ca un diamant, apoi cele de poluare pentru microscopicul agregat CDI.
Intr-un final apoteotic, au intrat pe piata Unchiului Sam in 2008.
In ciuda determinarii companiei-mama, Mercedes-Benz, de a impune micul produs de lux, vanzarile au scazut dramatic pana la aproximativ 4000 de unitati in 2011 si, din acest motiv, a venit momentul schimbarii.

Si acest lucru se vede in schitele lansate pe Internet chiar de nemti, din care reiese ca viitorul Smart este destinat tinerilor si celor cu suflet tanar .


Din acest motiv putem vedea schitele unui micro-pick-up, capabil sa duca dou pasageri impreuna cu accesoriile de petrecut timpul liber – biciclete si ce-or mai dori ei.

Smart For-Us a crescut in dimensiuni, avand 3547 mm lungime, 1506 mm latime si 1701 mm inaltime.

Bena este echipata cu o podea rabatabila electric, care poate oferi o lungime de 900 mm pentru acomodarea a doua biciclete electrice, ce se pot incarca in timp ce sunt transportate.

Smart For-Us este pus in miscare de un motor electric ce produce 55 KW si 130 Nm, cifre suficiente pentru a permite micului pick-up sa atinga o viteza maxima de 120 Km/h.

Mai multe imagini si detalii vom avea odata cu inceperea Salonului Auto de la Detroit, pe 12 ianuarie 2012.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed