Acasa » Stiri » The cat\’s out of the bag: noul Mercedes-Benz SL

The cat\’s out of the bag: noul Mercedes-Benz SL

Postat in 14 decembrie 2011
/
Comments are off for this post

Nici nu s-au racit bine scanner-ele baietilor care au publicat brosura despre care am scris ieri, ca au aparut deja pozele oficiale ale noului Mercedes-Benz SL.

Dar nu au fost publicate de Mercedes-Benz, ci de colegii de la GermanCarForum.com.

Din fotografii se poate observa pozitionarea viitorului SL, ca limbaj de design, intre SLK si SLS AMG, mai ales in ceea ce priveste organizarea habitaclului si pozitionarea intrumentelor de bord.

Aceeasi colegi au aflat si cateva detalii tehnice referitoare la structura de rezistenta a noului model si la tehnologiile incorporate.

Structura de rezistenta a noului cabriolet german este de tip monococa din aluminiu, care a redus masa proprie totala cu peste 130 de kilogrme, comparativ cu modelul actual.

Lonjeroanele anterioare, aflate in compartimentul motor sunt fabricate din otel calit la rece si, in combinatie cu celelalte elemente de sasiu fabricate prin hidroformare (presate la rece folosind un lichid sub presiune in loc de matrita obisnuita) ofera o rigiditate crescuta cu 20%.

.
Printre delicatesele tehnice se numara sistemul de spalare a parbrizului care are duzele montate pe bratele stergatoarelor pentru a evita stropirea pasagerilor care ruleaza cu acoperisul pliat.

Tot pentru pasageri, noul SL poate fi echipat cu sistemul Front Bass, care incorporeaza doua difuzoare de bas sub bord, pentru imbunatatirea calitatii sunetului produs de instalatia audio.

Vom reveni cu detalii.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed