Acasa » Stiri » Range Rover Sport de la Onyx Concept

Range Rover Sport de la Onyx Concept

Postat in 14 mai 2010
/
Comments are off for this post

Bere buna, ceva fotbal si, daca ai noroc, un spiridus “calarind� o oala de aur: cam asta e tot ce se intampla in Irlanda, cu exceptia cazului in care esti chitit sa le faci o vizita celor de la Onyx Performance.

Vezi tu, irlandezii nu se pot lauda cu cine stie ce traditii in industria auto, dar atelierele lor de tuning sunt, mai recent, puse pe fapte mari. Cum suna, de exemplu, un Range Rover Sport de 635 CP?

Acum, ca ti-am atras atentia, sa descriem putin cazul: Onyx Performance, singurul dealer din Tara Trifoiului care se incumeta – gratie si colaborarii cu cei de la Project Kahn – sa intre in hora programelor de personalizare, tocmai a “eliberat� doua noi kit-uri pentru cele mai rapide versiuni pe benzina, respectiv diesel ale lui Range Rover Sport.

Primul dintre ele, dedicat modelului echipat cu V8-ul twin-turbo diesel de 3,6 litri, ajuta agregatul sa dezvolte 347 CP in loc de 272 CP, ceea ce reprezinta o crestere de 30% a puterii (din pacate, datele referitoare la cuplul maxim nu au fost furnizate).

Lucrurile devin insa cu adevarat interesante pentru clientul (sau clientii) Onyx care se lasa convins(i) de forta modelului Supercharged, cei 635 CP (+125 CP) storsi din V8-ul supraalimentat promitand acceleratii demne de un model sport pursange. Sau de un Porsche Cayenne “tunatâ€? in Germania…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed