Acasa » Stiri » Primele fotografii cu interiorul viitorului Audi A3

Primele fotografii cu interiorul viitorului Audi A3

Postat in 11 ianuarie 2012
/
Comments are off for this post


Desi salonul Auto de la Detroit este atractia momentului, Audi a ales CES-ul din Las Vegas pentru prezentarea interiorului viitorului model de clasa compacta.

Ar putea parea bizar la prima vedere, dar nu este asa.

Germanii au ales aceasta ocazie pentru prezentarea tehnologiei ce va fi inglobata in sistemele noului model si s-au orientat catre consumatorii de gadget-uri pentru a aface acest lucru.

Vom lasa fotografiile sa vorbeasca despre design, iar despre materiale nu ne putem pronunta pana cand nu le atingem noi.

Putem vorbi insa despre efectul Facebook si Google care devin indispensabile omului modern, in special in mediul urban.

Viitorul Audi A3 dispune de un sistem de infotainment dotat cu un display rabatabil cu diagonala de 7 inci, fix cat o tableta mica.

Ciudata coincidenta?
Deloc. Si spunem asta pentru ca noua platforma multimedia a fost dezvoltata in colaborare cu NVidia si utilizeaza procesorul cu doua nuclee Tegra 2, acelasi gasit pe cvasitotalitatea tabletelor actuale.

In viitorul apropiat se va implementa procesorul cu patru nuclee, Tegra 3, dar pana atunci mai acem de asteptat putin.

Sistemul multimedia se numeste acum MMX, acronim ce vine de la Multi-Media eXtension, fara nicio legatura cu procesoarele Pentium MMX de acum 15 ani.

Pe langa accesul la Facebook, Google si alte siteuri care ne consuma viata reala pentru a evada intr-o lume virtuala desprinsa, parca, din romanul Fahrenheit 451 scris de Ray Bradbury, viitorul Audi A3 va oferi si un touch-pad pentru dotat cu functie de recunoastrere a scrisului de mana, asemanator cu cel disponibil pentru Audi A8 si A6.

Nu s-a anuntat o data oficiala pentru lansarea noului model, dar, cum Salonul Auto de la Geneva este dupa colt, nu credem ca vom fi surprinsi…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed