Acasa » Stiri » Fabrica de zvonuri: Lamborghini SUV este (aproape) confirmat!

Fabrica de zvonuri: Lamborghini SUV este (aproape) confirmat!

Postat in 2 februarie 2012
/
Comments are off for this post

Dupa ce toata presa a intrat in fibrilatii din cauza imaginilor prezentate de italienii de la Quattroruote, cu o randare 3D a unui SUV Lamborghini, apele s-au linsitit.

Un pic, pentru ca au inceput sa se tulbure iar.

De data asta, le tulbura colegii de la Autonews, care nu prea obisnuiesc sa dea \”dude\”…

Conform acestor colegi, un manager din conducerea grupului Audi a confirmat faptul ca un SUV Lamborghini este in faza de dezvoltare, acesta declarand ca nu se poate comenta in detaliu, dar rapoartele referitoare la un succesor pentru iconicul LM002 sunt, in mare, corecte.

Cand vine vorba despre cat de avansata este faza de dezvoltare, nu se stie, insa.
Dar, iata ce stim pana acum:

1. Noul model Lamborghini va fi prezentat pe cea mai mare piete a planetei, la Salonul Auto de la Beijing, din luna aprilie a acestui an, stiut fiind faptul ca in China se afla cea mai mare densitate de consumatori de produse de lux din lume.

2. Va deveni, oficial, al treilea model al casei din Sant\’Agata Bolognese, alaturandu-se lui Gallardo si lui Aventador.

3./ Pozitionarea pe piata va fi in segmentul lui BMW X6, Porsche Cayenne si Infiniti FX, lungimea estimata fiind de aproximativ 5 metri.

4. Pentru partea tehnica se va folosi Platforma Modulara Longitudinala a grupului VAG, care va fi folosita si de viitorul Audi Q7, precum si de viitorul Porsche Cayenne.

5. Se presupune ca motorizarea de sub capota va fi cea gasita si la Gallardo, cei 580 CP produsi de motorul V10 cu cilindreea de 5,2 litri fiind considerati suficienti.

Pe hartie…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed